premium wordpress themes creare site prezentare realizare site web case din lemn mobilier scolar hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madrid editura prut
Telefon: 0743 545 901

CINE SUNTEM?

ASCOLTEC PLUS este o companie cu capital 100% romanesc, ce ofera servicii de confectionare a perdelelor, festonarea covoarelor si traverselor, montarea sinelor si galeriilor, pentru orice tip de incapere pentru orice tip de unitate (hotel, pensiune, scoala, gradinita). De asemenea, Ascoltec Plus vine in intampinarea clientilor sai cu cel mai bun raport calitate – pret de pe piata de profil din Romania.

 

GARANTIA CALITATII

Controlul calitatii, produsele de top comercializate si performantele echipei ASCOLTEC PLUS ofera garantia calitatii pentru produsele oferite, cat si pentru lucrarile executate.

 

EXPERIENTA …

Experienta acumulata de-a lungul numeroaselor proiecte realizate, fiecare cu dimensiuni, grade ridicate de dificultate si complexitate, au pregatit echipa ASCOLTEC PLUS pentru a veni in intampinarea oricaror nevoi ale clientilor. Garantia calitatii este redata atat prin prisma profesionalismului, cat si prin produsele de top oferite de ASCOLTEC PLUS.